SANDS er hovedsamarbeidspartner for Women's Board Award

5. mars 2018
I morgen er SANDS stolt vertskap for årets utdeling av Women's Board Award. Prisen skal bidra til å synliggjøre de mange kompetente kvinnelige styremedlemmene i store selskaper for valgkomiteer og andre beslutningsorganer. Til prisen nomineres kvinnelige styremedlemmer med potensiale til å bli styreledere. Vi har gleden av å ønske Statsråd Linda Hofstad Helleland velkommen som prisutdeler.

Sammen med AIG, Mercuri Urval og Styreinformasjon står vi bak denne prisen som har blitt delt ut siden 2010.

Prisen deles også ut i Finland, Sverige og Danmark for å skape en nordisk kompetansebase/nettverk for kvinner. Vinneren mottar et tre dagers styrelederkurs ved INSEAD, Paris.

I forrige nummer Kapital kunne du lese om de tre nominerte - på torsdag følger Kapital opp med en presentasjon av vinneren.

De tre nominerte er:

  • Berit Svendsen (1963) CEO Telenor Norge og leder av Telenor Skandinavia
  • Hilde Merete Aasheim (1958) Konserndirektør, Primærmetall, Hydro 
  • Bente Sollid Storehaug (1967) CEO Wizaly Nordic AS

For SANDS er det å gå inn som hovedsamarbeidspartner for WBA en bevisst del av vår strategi.

- Vi tror det ligger en betydelig verdi å fylle styrerommene med en blanding av kvinner og menn. Det gjør noe med kulturen og kvaliteten på styrearbeid. Vi erfarer imidlertid at etablerte kulturer, tankemønstre og nettverk bremser fornuftige endringer. Man trenger stimuli for å motvirke dette, og SANDS har valgt å gi sitt bidrag i den sammenheng. På den bakgrunn er vi blant annet vertskap for seminarer til kvinnenettverket She (forum for kvinner i næringslivet og på investorsiden) og forum for styreledere. I den sammenheng fant vi at det ville passe godt inn i strategien å gå inn som sponsor for Women’s Award og være vertskap under utdelingen, sier vår managing partner Ernst Ravnaas, i en kommentar.

 


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss