Hovedsamarbeidspartner for Women's Board Award

Kontakt
Vi gratulerer dyktige Berit Svendsen, CEO i Telenor Norge/Skandinavia, som vinner av årets Women's Board Award. Barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland delte ut prisen i en fullsatt sal hos oss i går kveld. Styreinformasjon, Mercuri Urval, AIG og SANDS står bak prisen som også deles ut i de andre nordiske land.
5. mars 2018

Prisen skal bidra til å synliggjøre de mange kompetente kvinnelige styremedlemmene i store selskaper for valgkomiteer og andre beslutningsorganer. Til prisen nomineres kvinnelige styremedlemmer med potensiale til å bli styreledere.

For SANDS er det å gå inn som hovedsamarbeidspartner for WBA en bevisst del av vår strategi.

- Vi tror det ligger en betydelig verdi å fylle styrerommene med en blanding av kvinner og menn. Det gjør noe med kulturen og kvaliteten på styrearbeid. Vi erfarer imidlertid at etablerte kulturer, tankemønstre og nettverk bremser fornuftige endringer. Man trenger stimuli for å motvirke dette, og SANDS har valgt å gi sitt bidrag i den sammenheng. På den bakgrunn er vi blant annet vertskap for seminarer til kvinnenettverket She (forum for kvinner i næringslivet og på investorsiden) og forum for styreledere. I den sammenheng fant vi at det ville passe godt inn i strategien å gå inn som sponsor for Women’s Award og være vertskap under utdelingen, sier vår managing partner Ernst Ravnaas, i en kommentar.

 

 

Kontakt oss

Forretningsstøtte

Vibeke Oretorp
Vibeke Oretorp
Marked- og kommunikasjonsdirektør
Oslo
T: +47 22 81 46 16
M: +47 920 21 317