Senioradvokat | Advokat | Ålesund

Kontakt
SANDS har en betydelig og voksende oppdragsmengde, og vi ser nå etter flere handlekraftige og forretningsorienterte senioradvokater/advokater med 4 – 8 års erfaring til vårt kontor i Ålesund.
12. september 2018

Advokatene i SANDS har bransjekunnskap og yter bistand innenfor det forretningsjuridiske området.

Hos oss vil du jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer. SANDS har de siste årene hatt markedets klart største vekst. Denne veksten gir oss enda flere muligheter. Du vil jobbe i team med dedikerte kollegaer som kan «håndverket», og som er engasjerte i utvikling av ditt potensial som advokat. Hos oss vil du få gode muligheter til å bygge kompetanse raskt.

Den rette kandidaten for oss er spesialisert innen transaksjonsrådgivning og selskapsrett. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner og utviser god kommersiell forståelse. Vi forventer at du er motivert for å lære og til å dele kunnskap, og at du tar ansvar for leveranser av høyeste kvalitet.

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og har høy arbeidskapasitet. Du møter alltid kollegaer med en positiv, løsningsorientert og forsterkende holdning, også under press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk.

Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du kan bidra til å skape resultater for våre klienter. Og ikke minst – du er en positiv lagspiller med godt humør.  

Tiltredelse: etter avtale
Søknadsfrist: Fortløpende
Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte kontorleder/partner Monica Gjerde Sperre, e-post: mgs@sands.no, eller styreleder/partner Henrik Grung, hg@sands.no, telefon: 70 10 75 75.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide, e-post: hga@sands.no, telefon: 22 81 45 23

 

Kontakt oss

Partnere

Henrik Grung
Henrik Grung
Partner
Ålesund
T: +47 70 10 75 74
M: +47 924 99 840
Monica Gjerde Sperre
Monica Gjerde Sperre
Partner
Ålesund
T: +47 70 10 75 79
M: +47 971 83 266

Forretningsstøtte

Hege Gaaseide
Hege Gaaseide
HR-direktør
Oslo
T: +47 22 81 45 23
M: +47 477 09 177