Vi vokser innen shipping og offshore

20. februar 2017
Finansavisen skriver i dag om Steenstrup Stordranges satsing på shipping- og offshorenæringen. Vi er svært stolte over å kunne ønske våre siste rekrutteringer, Oddbjørn Slinning, Marit E. Kirkhusmo og Robert Jensen velkommen til oss.

Oddbjørn har vært advokat i Wikborg Rein hele sin karriere, og partner siden 2011. Han ledet Wikborg Reins kontor i Kobe fra høsten 2005 til desember 2008, og har også arbeidet flere år ved Wikborg Reins kontor i London.

  • Marit har hatt en lang industriell karriere som juridisk direktør i Camillo Eitzen-Gruppen, og har også vært advokat i Norges Rederiforbund, Wikborg Rein (herunder et år ved deres kontor i London) og Thommessen før hun tiltrådte som partner i Ræder i 2015.
  • Robert kommer fra Selmer hvor han har vært senioradvokat. Han er spesialisert innenfor restrukturering og insolvens samt kommersiell tvisteløsning. Robert er medlem av JUS’ fagutvalg for konkurs, pant og akkord, og benyttes regelmessig som foredragsholder på konkursrettens området.

Sammen med Norges ledende restrukturerings- og konkursadvokat Jon E. Skjørshammer, vår engelske solicitor Guy Leonard med shipping og offshore-erfaring fra Ince & Co. i London og Wikborg Rein og Lars Berge Andersen og som har vært Head of Legal i Aker Solutions, samt Chief Administrative Officer & General Counsel i MHWirth, bygger vi nå et av landets ledende juridiske team innenfor shipping og offshore.  

  • Terskelen er høyere for å gå inn i shipping og offshore enn en del andre områder innenfor jusen. Derfor er det få firmaer som driver med slik rådgivning på et høyt nivå, sier Lars Berge Andersen som leder firmaets avdeling for Energi, Shipping & Offshore i dagens intervju med Finansavisen.

Les hele artikkelen her.


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss