Spennende mulighet for Advokatsekretær i Oslo

12. juni 2017
Det skjer mye i Advokatfirmaet SANDS (Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 140 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og har egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være. Vi går nå inn i en ny fase av firmaets historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

SANDS opplever sterk vekst og økende oppdragsmengde. Vårt Oslokontor søker nå etter nyutdannet advokatsekretær med ambisjoner. Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner, har god kompetanse i word, excel og powerpoint, og har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk.

Som person er du nøyaktig og strukturert. Du er lærevillig, fleksibel og serviceinnstilt, og tar fatt på små og store oppgaver med samme iver. Du har gode evner til å organisere og beholde ro og oversikt i en travel arbeidshverdag. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Og ikke minst – du kan være konstruktiv kraft i videreutvikling av kulturen vi er stolte av.

Hos oss vil du være en del av et aktivt og inkluderende miljø. Du vil kunne utvikle din posisjon i et team med dedikerte og engasjerte kollegaer i et miljø med høyt tempo og varierte utfordringer.

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma som opplever betydelig vekst i en spennende bransje.

Send inn din søknad her.

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: Vi vil vurdere søkere fortløpende og aktuelle kandidater vil høre fra oss innen kort tid.

 Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte leder for sekretærfunksjonen, Kristin Elisabeth Gjersøe, e-post: kg@sands.no, telefon 22 81 46 31.

Har du spørsmål om søknadsprosessen kan du kontakte HR-Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss