Spennende mulighet som advokatsekretær i Oslo

29. november 2017
Det skjer mye i SANDS (Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

Vi søker nå etter en advokatsekretær med 3-5 års erfaring til en eller flere av våre faggrupper. Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner, spesialkompetanse innenfor ett eller flere fagområder, samt erfaring fra en tilsvarende stilling. Du har god kompetanse i word, excel og powerpoint, og har meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på engelsk og norsk. Solide engelskkunnskaper er spesielt viktig for å lykkes i denne stillingen.

Som advokatsekretær hos oss vil du erfare at hverdagen er variert. Du vil bl.a. utarbeide juridiske dokumenter, og bistå advokatene med administrative oppgaver som korrekturlesing og oversettelser. Du vil ha klientkontakt og påse at prioriterte oppgaver blir levert i henhold til tidsfrister.

Som person er du nøyaktig, strukturert og du tar ansvar for at det du leverer er av høy kvalitet. Du er fleksibel, serviceinnstilt og tar et stort eierskap til jobben du gjør enten det er små eller store oppgaver. Du har gode evner til å organisere og beholde ro og oversikt i en travel arbeidshverdag. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Og ikke minst – du kan være konstruktiv kraft i videreutvikling av kulturen vi er stolte av.  

Hos oss vil du være en del av et aktivt og inkluderende miljø. Du vil kunne utvikle din posisjon i et team med dedikerte og engasjerte kollegaer i et miljø med høyt tempo og varierte utfordringer.  

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma som opplever betydelig vekst i en spennende bransje.

Send inn din søknad her.

Tiltredelse: snarlig
Søknadsfrist: 03.01.2018

Har du spørsmål om stillingen eller søknadsprosessen er du velkommen til å kontakte advokatassistent Kristin Elisabeth Gjersøe, e-post: kg@sands.no, telefon: 22 81 46 31 eller HR Manager Annette B. Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.

 


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss