Regnskapsmedarbeider

Det skjer mye i SANDS for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 150 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi er et firma med sterke verdier og hvor våre klienter får den ypperste rådgivning. Vi er i en fase preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.

SANDS er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer med advokatkontorer i syv byer. Våre advokater og rådgivere yter forretningsjuridisk rådgivning til næringsliv og offentlig sektor og dekker alle forretningsjuridiske fagområder. SANDS har et ungt og faglig sterkt miljø som vi er stolte av.

Økonomi- og regnskapsavdelingen har et nasjonalt ansvar som pådriver og katalysator i arbeidet med virksomhetens strategiske og finansielle målsetninger. Avdelingen har en ledende rolle i strategiske vurderinger, skal sikre effektive økonomi- og regnskapsprosesser, sørge for korrekt regnskapsrapportering og riktig internkontroll. Avdelingen har ansvaret for selskapets ERP system.

Vi ønsker nå å styrke avdelingen med en proaktiv og faglig sterk regnskapsmedarbeider.

Som regnskapsmedarbeider vil du hovedsakelig jobbe med utgående faktura, herunder kontroll og oppfølging av fakturagrunnlag, fakturering bilagsføring og kontering. Andre ansvarsoppgaver vil være oppfølging av reskontro, samt besvare spørsmål og kundehenvendelser. Du vil i tillegg være en sentral ressurs i implementering av nytt ERP system. Du vil rapportere til virksomhetens økonomidirektør.

Du har høyere økonomisk utdannelse, med fordypning i økonomi- og regnskapsrelaterte fag. Du har en sterk interesse og forståelse for regnskap og økonomistyring og har sterke faglige kvalifikasjoner. Du er meget komfortabel med bruk av IT-verktøy og med å ta i bruk nye applikasjoner. Du har erfaring med MS Office og har god kompetanse i Excel. Du kan ha erfaring, men kan også være nyutdannet.

Som person er du nøyaktig og strukturert. Du er lærevillig, fleksibel og arbeidsom, og tar fatt på små og store oppgaver med samme iver. Samtidig er du proaktiv, selvgående og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Og ikke minst – du kan være konstruktiv kraft i videreutvikling av kulturen vi er stolte av.

Hos oss vil du være en del av et aktivt og inkluderende miljø. Du vil få utfordrende og stimulerende oppgaver og vil raskt kunne utvikle din posisjon og kompetanse i et team med dedikerte og engasjerte kollegaer i et miljø med høyt tempo og varierte utfordringer.

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma som opplever betydelig vekst i en spennende bransje.

Tiltredelse: snarest
Søknadsfrist: 17. juni

Send inn din søknad her.

Søknadsfrist: Vi vil vurdere søkere fortløpende og aktuelle kandidater vil høre fra oss innen kort tid.

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte økonomidirektør, Philip Harreschou, e-post: pha@sands.no, telefon 22 81 45 85.

Har du spørsmål om søknadsprosessen kan du kontakte HR-Manager Annette Strøno, e-post:ast@sands.no, telefon: 22 81 46 90.

Kontakt oss

Administrasjon

Annette Strøno
HR Manager
T: +47 22 81 46 90
M: +47 920 20 210
Philip Harreschou
Økonomidirektør
T: +47 22 81 45 85
M: +47 481 76 813