Advokatfullmektig | Advokat – Bergen

Kontakt
Det skjer mye i Advokatfirmaet SANDS (Steenstrup Stordrange) for tiden. Vi passerer 200 medarbeidere og har nå mer enn 140 dyktige advokater i selskapet, og flere skal vi bli. Vi skal vokse. Vi skal være et firma som står godt på egne ben og egne verdier. Et firma hvor våre klienter får den ypperste juridiske rådgivning. Et firma hvor det er godt å være. Vi går nå inn i en ny fase av firmaets historie. En fase som er preget av ambisjoner, nye tanker, energi, handlingskraft og entusiasme. Vi håper du vil være med på vår reise fremover.
8. mai 2017

Vi opplever sterk vekst og ser nå etter advokat eller advokatfullmektig til vårt kontor i Bergen, med særlig interesse for entrepriserett, kontraktsrett og fast eiendom.

Vi søker deg som har gode faglige kvalifikasjoner og god innsikt i grunnleggende fagområder. Vi ser helst at du har relevant erfaring, men du kan også være nyutdannet som ser arbeid med entrepriserett, kontraktsrett og fast eiendom som en særlig interessant karrierevei. Du viser integritet, tar eierskap og er forretningsorientert. Vi forventer at du både er motivert for å lære, samt dele kunnskap. I tillegg til at du tar ansvar for at det du leverer er av høy kvalitet.

Som person er du handlekraftig, proaktiv, analytisk og har høy arbeidskapasitet. Du arbeider effektivt og selvstendig. Samtidig er du god til å skape relasjoner og samarbeider godt med andre. Du møter alltid kollegaer med en positiv og løsningsorientert holdning, også i perioder med stort press. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, hvor du gjennom å lære våre klienters virksomhet å kjenne kan bidra til at vi i SANDS blir klientens viktigste rådgivere.

Som medarbeider i ett av landets største advokatfirmaer vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere. Vi er et nasjonalt miljø, der vi jobber på tvers av våre syv kontorer, og du vil jobbe i team med dedikerte og engasjerte kollegaer som kan «håndverket». Du vil arbeide med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi har også et bredt tilfang av prosesser, både voldgiftssaker og prosesser for alle de ordinære domstolene, så dersom du har spesiell interesse for prosedyre vil du få god anledning til å utvikle deg videre hos oss. Samtidig vil du som del av vårt team med 25 advokater i Bergen bli en viktig servicepartner for regionens gründere, bedrifter og offentlig virksomheter.

Dette er en unik mulighet til å være med på reisen i et firma i medvind i en spennende bransje. Vi håper du vil være med på reisen.

Tiltredelse: etter avtale

Søknadsfrist: fortløpende

Søk på stillingen her.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte partner/advokat Alf Johan Knag, e-post: ajk@sands.no, tlf. 419 16 709.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Annette Strøno, e-post: ast@sands.no, telefon: 920 202 10.

Kontakt oss

Partnere