SANDS logo montert på innvendig trevegg foto

Kort om oss

Kontakt
SANDS er et av Norges ledende advokatfirmaer. Vi har forkortet navnet fra Steenstrup Stordrange til «SANDS» (Steenstrup AND Stordrange – S AND S). Det er kortere, mer moderne og internasjonalt enn vårt tidligere navn samt i tråd med et stadig raskere digitalt kommunikasjonslandskap. SANDS er lett å huske og har raskt blitt kjent i markedet - både hos våre kunder og hos nye potensielle medarbeidere. Vi fortsetter å vokse og SANDS setter stadig nye og viktige fotavtrykk i det norske og internasjonale næringslivet.

Som et raskt voksende advokatfirma søker vi alltid etter nye talenter og erfarne advokater - advokater som er framtidsrettede, fremoverlente og deler våre ambisjoner, verdier og som ønsker å bli en del av vår moderne bedriftskultur.

Noen fakta om SANDS:

  • Et fullservice forretningsadvokatfirma med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Vi er ett firma, eiet av et nasjonalt partnerskap, noe som gir våre kunder et lokalt kontaktpunkt kombinert med sømløs tilgang til hele firmaets samlede kompetanse og erfaring.
  • SANDS er det raskest voksende advokatfirmaet i Norge.
  • SANDS ble i både 2018 og 2019 nominert til den prestisjefulle prisen "Law Firm of the Year: The Nordics". Prisen deles ut av UKs ledende advokattidsskrift og bransjenettsted; The Lawyer.
  • Vant prisen for "Årets prestasjon" i Finansavisens advokatrangering 2018.
  • Har klatret betydelig de senere år på internasjonale advokatoversikter over oppkjøp og fusjoner (M&A)
  • Vi fører ca. 300 saker i retten årlig og har 14 advokater med møterett for Høyesterett
  • Er blant de mest ettertraktede advokatfirmaene for jusstudenter, i henhold til de to ledende rangeringer.
  • Internasjonale prosjekter. Vi bistår våre kunder med internasjonale prosjekter uavhengig av jurisdiksjon, spesielt i Asia og Afrika gjennom vår China Desk og Africa Desk. Vi samarbeider med ledende advokatfirmaer på alle kontinenter.
     

 

Kontakt oss

Partnere

Morten Brandhaug
Morten Brandhaug
Partner | Styreleder
Trondheim
T: +47 73 99 27 14
M: +47 415 12 414
Ernst Ravnaas
Ernst Ravnaas
Managing Partner
Oslo
T: +47 22 81 45 30
M: +47 915 80 918

Forretningsstøtte

Vibeke Oretorp
Vibeke Oretorp
Marked- og kommunikasjonsdirektør
Oslo
T: +47 22 81 46 16
M: +47 920 21 317