Vårt firma

Vi er et av Norges største og mest velrenommerte forretningsadvokatfirmaer, med 140 advokater og over 200 medarbeidere totalt. Som din samarbeidspartner søker vi å ligge i forkant og bidra til å skape muligheter og verdier for din virksomhet. I Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange (i dagligtale kalt SANDS) kan vi jussen til fingerspissene - vår styrke ligger i at vi også bistår med kommersiell kompetanse.

Siden næringslivet er spredt utover vårt langstrakte land, er våre kontorer det samme. Vi kjenner de viktigste bransjene og regionene i norsk næringsliv. Som juridisk rådgiver er vi til stede der din virksomhet er. Samtidig kan du trekke på spisskompetanse og kapasitet i hele vårt landsdekkende team av advokater.

Fra din juridiske rådgiver skal du forvente trygghet. En samarbeidspartner som er i forkant og tilgjengelig når du trenger det. Slik skaper vi verdier for din virksomhet. Og ikke minst; god nattesøvn.

Vi legger stolthet i å kjenne din bransje og ditt lokale marked. Ved vurdering av rammebetingelser og muligheter i ditt marked, finner vi løsninger som skaper verdier for din virksomhet.


Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss