Ett år siden #metoo – hva har vi lært?

Kontakt
I disse dager er det omtrent ett år siden #metoo-kampanjen slo innover Norge. Mange har sagt at norsk arbeidsliv ikke blir det samme igjen.
 #metoo markerte starten på et år hvor saker om seksuell trakassering i arbeidslivet sto i kø. I media, i næringslivet og fra Stortingets talerstol ble det ropt på alt fra lederskap, til behovet for regelverksendringer. 

TV2 var en av virksomhetene i Norge som virkelig tok grep. De var åpne om at #metoo var en anledning til å ta et generaloppgjør med eventuell ukultur i virksomheten. Da #metoo-kampanjen slo innover Norge var også TV2 en av dem som fikk aller størst ekstern oppmerksomhet. 

Vi i SANDS er så heldige at vi får besøk av organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV2, Sarah C. J. Willand. Sarah er klar på at #metoo først og fremst var og er et lederansvar. Vi gleder oss til å høre henne dele egne erfaringer fra TV2s prosess, i rollen som direktør for både organisasjon og kommunikasjon.

Foruten innlegg fra Sarah C. J. Willand, vil advokat og partner i SANDS, Per Ragnar Bronken, innlede om #metoo i et juridisk perspektiv. Til slutt legger vi opp til dialog med de fremmøtte.

Velkommen!

Tid og sted

Seminaret finner sted tirsdag 13. november i SANDS sine lokaler i Cort Adelers gate 33, 0254 Oslo. Seminaret starter kl. 08.30 og varer til 10.00. Det vil bli servert enkel frokost fra 08.o0. 

Påmelding

Meld deg på ved å trykke på denne linken innen 9. november 2018. Det er ingen seminaravgift. Har du spørsmål ta kontakt med Ulla Gudlaugsdottir

Kontakt oss

Partnere

Per Ragnar Bronken
Per Ragnar Bronken
Partner
T: +47 22 81 45 28
M: +47 480 16 528
Torkel Tveit
Torkel Tveit
Partner
T: +47 55 30 10 43
M: +47 419 16 743
Nyhetsbrev