Oslo 23.01.2018 | Forstå politikken og bli bedre på anbudskonkurranser. Med fokus på samferdselssektoren

23. januar 2018
Valget er bak oss – og Høyre, Frp og Venstre blir trolig regjeringspartnere: Forstå politikken – og bli bedre forberedt på anbudskonkurranser. Invitasjon til seminar med fokus på Samferdselssektoren: Vei, jernbane, flyplasser og infrastruktur står i fokus for regjeringen Solberg II.

Satsing på infrastruktur har vært helt sentralt for Høyre og Frp i regjering fra første valgseier i høsten 2013. Regjeringen fikk på nytt mandat til å fortsette etter Stortingsvalget i høst. I forslaget til statsbudsjett ser vi at satsning på samferdsel; vei, jernbane, flyplasser og annen sentral infrastruktur får høy prioritet. Men hvor stor gjennomføringskraft vil man sette bak de politiske prioriteringene? Vil regjeringen Solberg II følge opp de føringer vi ser i Norsk Transportplan. Hva vil vi se av regjeringsplattformen som skal utvikles for Solberg II regjeringen? Hva skjer om Venstre går inn i regjeringen?

Her er det mye spennende å bli oppdatert på for alle som er opptatt av store samferdsels- og infrastrukturprosjekter. Vi har satt sammen et seminar med strategisk viktig informasjon for deg som sitter sentralt i ledelsen eller er opptatt av innsikt i regjeringens planer på dette området.

Program

12.00  Velkommen ved Ernst Ravnaas, Managing Partner i SANDS

12.10  Regjeringens prioriteringer og tenkning bak samferdsel, ved Morten Stordalen, stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet og første nestleder i Samferdselskomitéen på Stortinget

12.45  Venstre på vei inn i regjering. Hva blir konsekvensene for samferdselspolitikken? ved Sveinung Rotevatn, rådgiver i SANDS og tidligere stortingsrepresentant for Venstre

13.00  Kommentarer og diskusjon; refleksjoner og spørsmål & svar ved Tor Mikkel Wara, partner, First House

13.30  Oppsummering ved Ernst Ravnaas, Managing Partner i SANDS

Tid og sted

Seminaret finner sted tirsdag 23. januar i våre lokaler i Cort Adelers gate 33, Oslo. Seminaret starter kl. 12.00 og slutter kl. 13.30. Det vil bli enkel bevertning.

Påmelding

Meld deg på ved å trykke denne linken innen 19. januar. Det er ingen deltakeravgift. Har du spørsmål, ta kontakt med Ulla Gudlaugsdottir, ugu@sands.no eller tlf. 22 81 46 26 .

Velkommen!


Kontakt oss

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss