Samspillet mellom eierrollen, styrerollen og den daglige lederrollen – kritiske suksessfaktorer

Kontakt
Seminar onsdag 2. oktober 2019 for næringslivet i Sogn og Fjordane med tema innen selskapsrett og arbeidsrett.
2. oktober 2019

SANDS og PwC inviterer til seminar innen selskapsrett og arbeidsrett på Hotel Alexandra i Loen!

SANDS er et av Norges største forretningsjuridiske advokatfirmaer med et team på over 160 advokater. SANDS har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg. Dette gjør at vi kan tilby lokal juridisk bistand samtidig som du kan trekke veksler på spisskompetanse og kapasitet i et landsdekkende team av advokater.

PwC er et globalt nettverk i 158 land med ca 240 000 ansatte. I Norge er det ca 1 750 ansatte fordelt på 27 kontorer over hele landet - også i Nordfjord! PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgiving, regnskap og advokattjenester.

Både SANDS og PwC holder flere seminar gjennom året innenfor dagsaktuelle tema. Dette seminaret passer for deg som har personalansvar, lederposisjon eller styreverv.

Vi tar for oss temaet «Samspillet mellom eierrollen, styrerollen og den daglige lederrollen». Samspillet mellom de forskjellige aktører i en virksomhet er essensielt for å sikre videre utvikling og vekst. Hva må til for at din virksomhet skal utvikle seg? Du får de beste rådene fra PwC og SANDS! Temaet behandles i lys av gjeldende lovgivning, den norske anbefalingen for god eierstyring og virksomhetsledelse (corporate governance) og ikke minst sunn fornuft.

Program

13.00  Registreing
13.15  SANDS: Selskapsrett - Styrets lodd - i gode og onde dager
14.00  Lunsj
14.30  PwC: Styrets arbeid: Noen gode råd
15.15 Pause
15.30  SANDS: Arbeidsrett – Ledelsens utøvende rolle. Hva ligger i den daglige ledelse?

Foredragsholdere

Terje Bjerkan, Direktør | Consulting, PWC
Monica G. Sperre, Partner | advokat, SANDS
Henrik Grung, Partner | advokat, SANDS
Sara Storøy, Advokat, SANDS

Tid og sted

Seminaret finner sted onsdag 2. oktober på Hotel Alexandra i Loen. Det faglige programmet starter kl 13.15 og slutter kl 16.15. Vi serverer lunsj i pausen.

Påmelding

Meld deg på ved å trykke på denne linken. Det er ingen seminaravgift. Har du spørsmål ta kontakt med Tone Brørs, telefon: 70 10 75 75.