SANDS' prosedyredag 2019

Kontakt
Vi ønsker deg velkommen til en spennende og utfordrende dag som gir et unikt innblikk i hvordan fremtiden vil se ut for deg som ønsker å jobbe som forretningsadvokat.
25. januar 2019

Dette er en faglig og sosial happening for jusstudenter som er på sitt 4. og 5. studieår.

Faglig moro
Den faglige delen av dagen består i hovedsak av en fiktiv og uformell rettssak i Oslo tingrett. Våre medarbeidere gir løpende tilbakemeldinger og tips under rettssaken. Det stilles ikke store krav til forberedelse. I forkant av “rettssaken” vil en erfaren prosedyreadvokat og partner fra SANDS holde et innlegg om et utvalgt tema innenfor rettergang.

Praktisk informasjon
Arrangementet varer hele dagen og utover kvelden. Vi står for frokost ved ankomst, samt lunsj og middag.

Du vil møte flere kjente, men også utvide ditt nettverk og forhåpentligvis skape nye kontakter. Vi lover deg at dette vil bli en flott dag med faglig påfyll som du ikke vil få på universitetet - kombinert med hyggelige og morsomme sosiale aktiviteter.

Tid og sted: 
Fredag 25. januar 2019 kl. 10.00. 
SANDS' lokaler i Cort Adelers gate 33, 0254 Oslo.

Påmelding:
Send en kortfattet e-post med oppdatert vitnemål til Annette Strøno innen 16. desember 2018, har du spørsmål ta kontakt på telefon 22 81 46 90 . Reise og opphold må bekostes av den enkelte. Vi setter pris på å bli gjort oppmerksom på eventuelle matallergier o.l.