Tønsberg 24.01.2018 | Er din virksomhet klar for nytt regelverk om behandling av personopplysninger?

6. desember 2017
Alle norske virksomheter behandler personopplysninger i større eller mindre omfang. Vedtakelsen av den nye personvernforordningen (GDPR) medfører nye regler om behandling av personopplysninger i Norge, med virkning fra mai 2018. Canon, Ardoq og SANDS har gleden av å invitere til et praktisk rettet seminar om personvernforordningen. I seminaret gir SANDS en introduksjon til personvernforordningen, mens Canon og Ardoq presenterer tekniske løsninger som kan forenkle veien til etterlevelse av kravene.

CANON vil vise hvordan din bedrift kan håndtere personalinformasjon på en enkel og oversiktlig måte – nærmere bestemt ved digital håndtering av dokumenter gjennom ansattes syklus i bedriften. Rekruttering – Ansettelse – Livet i bedriften – Avslutning av arbeidsforholdet.

ARDOQ er et kraftfullt dokumentasjonsverktøy som brukes av store norske selskaper som Telia Norge, Kværner og Fjordkraft for å visualisere og få innblikk i bedriftens systemer og prosesser. Med de nye kravene som stilles til innsikt og oversikt i personvernforordningen har Ardoq funnet en nisje i å bistå bedrifter med å løpende identifisere compliance-avvik, vurdere risiko, samt bidra til å bedre forstå den digitale infrastrukturen som driver organisasjonen.

SANDS’ eksperter på personvern går gjennom det nye regelverket, og gir praktiske råd for hvordan virksomheter kan gå frem for å implementere de nye kravene.

Tid og sted: Seminaret finner sted onsdag 24. januar kl. 08.00 - 10.30 i våre lokaler i Nedre Langgate 37, Tønsberg

Påmelding ved å trykke på linken her, eller ved e-post til Anne-Line, ahh@sands.no. Ingen seminaravgift.

 

         

 


Kontakt oss

Team

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss