Oslo 11.01.2017: Obligasjonslån: Attraktiv finansieringskilde for små og mellomstore utviklingsprosjekter

11. januar 2017
Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA og JOOL Markets AS har gleden av å invitere til seminar der vi viser hvordan obligasjonslån kan være en kilde til utvikling av små og mellomstore virksomheter og prosjekter.

Seminaret retter seg mot eiere/ledere av eiendomsutviklingsprosjekter med kapitalbehov 30-200 MNOK, og for eiere/ledere av bedrifter med behov for kapital til oppkjøps- og/eller utviklingsprosjekter.

Tid:                Onsdag 11. januar 2017 kl. 08.30 – 09.30

Sted:              Steenstrup Stordranges lokaler i Haakon VIIs gate 5, 0123 Oslo, Konferanserom i 2 etg

Klaus Henrik Wiese-Hansen, partner i Steenstrup Stordrange og Thorvald H. Steen, daglig leder i JOOL Markets AS vil presentere:

  • hvordan obligasjonslån kan gjøres tilgjengelig for små- og mellomstore virksomheter og prosjekter
  • hvordan slike lån muliggjør utvikling der bankfinansiering eller egenkapital ikke er tilgjengelig
  • krav til låntaker

Klaus Henrik Wiese-Hansen er spesialisert innenfor regulatoriske rammevilkår for finansinstitusjoner og regulerte foretak innenfor finanssektoren, samt bank og finans. Han har 16 års erfaring innenfor bank og finans og er rangert som en av Norges ledende advokater innenfor sine fagfelter.

Thorvald H. Steen har i mer enn 15 år arbeidet som rådgiver i egenkapitaltransaksjoner for små og mellomstore virksomheter. JOOL har tatt en ledende posisjon i markedet for obligasjonslån i størrelsesorden 30 – 200 MNOK, og bidratt til finansiering av en rekke virksomheter.

Vi serverer frokost fra kl. 08.00. Ingen seminaravgift. Av hensyn til servering ber vi om din påmelding til Ulla Gudlaugsdottir: ugu@steenstrup.no innen 09.01.2017.


Vel møtt!

 

 


Team

Copyright © SANDS - Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA | Tlf: 22 81 45 00 | lawyers@sands.no | Cookies

Våre blogger: Byggejus | Fiskejuss