Referanser og ratinger

Vi er stolte over å bli anerkjent av ledende ratingbyråer som ett av Norges fremste advokatfirmaer. Ratingene baseres på intervjuer og undersøkelser blant klienter.

SANDS er høyt rangert i de prestisjetunge internasjonale Chambers and Partners og Legal 500. Både SANDS som firma og en rekke av våre advokater er individuelt rangert.

Chambers 2020

I Chambers Europe 2020 er SANDS rangert blant Norges fremste advokatfirmaer innen hele ti kategorier. Les mer her. 

Legal 500

Legal 500 har rangert SANDS blant Norges ledende advokatfirmaer i hele 17 av 18 fagområder. 44 av våre advokater er rangert blant Norges ledende advokater innen sine respektive fagfelt. Les mer her. 

Finansavisens advokatkåring 2020

Vi setter stor pris på den hyggelige anerkjennelsen SANDS har fått i Finansavisens advokatkåring, hvor vi har markert oss i en rekke kategorier. Les mer her.

Andre utmerkelser 

SANDS ble i både 2018 og 2019 nominert til den prestisjefulle prisen "Law Firm of the Year: The Nordics". Prisen deles ut av UKs ledende advokattidsskrift og bransjenettsted; The Lawyer.

SANDS fikk prisen for «Årets prestasjon» i Finansavisens advokatrangering 2018. 

SANDS er blant de mest ettertraktede advokatfirmaene for jusstudenter, i henhold til to ledende rangeringer fra Universum og Prospera.