Utforsk spennende juridiske temaer med våre tre unike podkaster. I Arbeidslivspodden får du innsikt i arbeidsrettslige utfordringer på en forståelig måte, ideelt for ledere og HR-personell. I Granskingspodden dykker erfarne eksperter fra SANDS, Nicolai Skridshol og Tor Erik Heggøy, ned i granskningens rolle og betydning i samfunnet. Utforsk fagfeltets kompleksitet og dybde mens de deler innsikt, tips og historier fra egne erfaringer. Forberedt – Jusprat med SANDS gir jusstudenter verdifulle tips for eksamen og studiehverdagen, pluss innsikt i aktuelle juridiske saker.

 

Arbeidslivspodden

I Arbeidslivspodden tar vi opp sentrale temaer med juridiske implikasjoner innenfor arbeidslivet på en enkel, engasjerende og forståelig måte. Podkasten passer for alle som møter arbeidsrettslige utfordringer, men særlig ledere og HR-personell i norske bedrifter. I hver episode vil våre advokater diskutere et arbeidsrettslig tema og komme med nyttige refleksjoner på utfordringer som arbeidsgivere ofte står overfor.

Granskingspodden

Granskingspodden gir lytterne en grundigere forståelse av granskingens rolle og betydning i samfunnet. Bli med når Nicolai Skridshol og Tor Erik Heggøy, to erfarne eksperter på gransking fra SANDS Advokatfirma, setter seg ned for å prate om ulike temaer innenfor dette spennende fagfeltet. Med faglig ekspertise og engasjement utforsker de kompleksiteten og dybden i fagfeltet, og deler innsikt, tips og historier fra sine egne erfaringer.

Forberedt – Jusprat med SANDS

I “Forberedt – Jusprat med SANDS” hjelper partnere og advokater fra SANDS deg med å få en bedre forståelse for jussen. Podkasten gir deg som er jusstudent det lille ekstra for å stille godt forberedt til eksamen. Vi gir også gode råd til en enklere studiehverdag. Podkasten skal være relevant for alle jusstudenter i Norge, og følger eksamensforløpet til fakultetene. Vi har også podkastepisoder som knytter nyhetsbildet og jussen sammen.