Forum Vestfold | Kvinner i ledelsen, del II

Velkommen til ny samling tirsdag 4. juni kl. 17.00 – 20.00.

Sitter du i et styre eller er du nysgjerrig på hva det innebærer? Ønsker du å lære mer og samtidig bygge et nettverk?

SANDS Advokatfirma DA og Handelsbanken ønsker å være en bidragsyter til å få flere kompetente og egnede kvinner inn i ledelsen og styrene til selskapene i Vestfold og Telemark. Målgruppen er erfarne kvinner og kvinner som syns det kunne vært interessant med styrearbeid og lederroller.

Samlingen er nummer to i rekken i serien «Kvinner i ledelsen!». På vår første samling i Larvik var det over 120 deltakere og stort engasjement. Denne gangen har vi begrensede plasser, så vær rask med å sikre deg en plass!

Vi har satt sammen et veldig spennende program:

Guro Forseth Smith, daglig leder i Floyd.no, en av Norges største motebutikker på nett, skal snakke om teknologisk utvikling, sine erfaringer som kvinne i ledelse og tanker om hvordan vi skal få flere kvinner inn i ledende posisjoner.

Marie Elise Schübeler Reiten er kommuneadvokat i Sandefjord kommune og leder kommuneadvokatkontoret. Hun skal snakke om ledelse, og sine tanker om hvorfor vi finner flere kvinner i ledelsen i offentlig sektor.

Tone Marthinsen Almehagen (TnT Landskap) er anleggsgartnermester med diverse tilleggsutdanninger, herunder praktisk pedagogisk utdanning, veiledning og coaching samt prosjektledelse mv. Hun vil snakke om kunsten å lede og å få folk med seg.

Vi får også et innlegg fra gründer og psykologspesialist Marion Zoe Ørseng (Traumepsykologen AS). Hun vil snakke om forskjellene på kvinner og menn, og hvordan vi håndterer stress, relasjoner og dårlig samvittighet.

Handelsbanken vil holde et innlegg v/Hege Rødby Kristiansen, regiondirektør i Handelsbanken Norge. Hun vil snakke om sine erfaringer som leder og bankens mål om å få kvinner til å ta mer økonomisk eierskap og hvorfor dette er viktig.

Senioradvokat Ingvill Hellenes i SANDS Advokatfirma DA vil holde et innlegg om hvilke lover og regler man må forholde seg til når man tar på seg et styreverv i et aksjeselskap.

Tidspunkt og påmelding:

Samlingen vil finne sted tirsdag 4. juni, kl. 17.00-20.00 på Huset i Sandefjord. Det blir servering av tapas og bobler. Meld deg på ved å trykke her

Arrangementet er gratis!


Vel møtt!