Trondheim

Våre advokater i Trondheim har bred bransjekunnskap og kjenner næringslivet i Trondheim og Midt-Norge svært godt. Kontorets advokater bistår også klienter nasjonalt og internasjonalt.

Våre advokater yter bistand innenfor et bredt spekter av forretningsjuridiske områder, med hovedfokus på klienter innenfor næringsliv og offentlig sektor. Spesielt innenfor transaksjoner, selskapsrett, arbeidsrett, offentlige anskaffelser, havbruk, entrepriserett og fast eiendoms rettsforhold har våre advokater i Trondheim spisskompetanse.

I tillegg til å være et tradisjonelt advokatfirma med hovedvekt på de forretningsjuridiske felt, har SANDS valgt å supplere den juridiske kompetanse med kompetanse innenfor samfunnsmessig og strategisk rådgivning. Flere av våre advokater i Trondheim har lang erfaring med slik rådgivning, og bistår store virksomheter i forskjellige bransjer i saker som involverer myndighetskontakt.

Som et landsdekkende advokatfirma med kontorer i Oslo, Bergen, Tromsø, Tønsberg, Ålesund og Trondheim, kan vi tilby spisskompetanse og kapasitet fra hele vårt team av advokater. Den enkelte advokats faglige kompetanse benyttes uavhengig av hvilket kontor vedkommende er tilknyttet. På den måten kan vi bistå våre oppdragsgivere over hele landet, samtidig som vi har regionforankret nærhet. Både kompetanse- og kostnadsmessig er dette en fordel for våre oppdragsgivere.

Besøksadresse
Havnegata 7
7010 Trondheim
4. etasje

Postadresse
Postboks 1243 Pirsenteret
7462 Trondheim

+47 73 99 27 00
+47 73 99 27 01 (Faks)
post@sands.no