Advokat | Oslo | M&A

M&A

Er du advokat med solid kompetanse, interesse og erfaring innen M&A og søker nye utfordringer? Da er det deg vi ser etter.

SANDS er et av landets største forretningsadvokatfirmaer som tilbyr spesialisert rådgivning innen M&A og andre forretningsjuridiske områder. Vi søker nå etter en erfaren M&A-advokat med et sterkt ønske om videreutvikling i faget og langsiktige ambisjoner. Stillingen vi søker til vil i utgangspunktet inngå i teamet ved Oslokontoret, men kan ha bosted og arbeidssted ved et av våre fem andre kontorer i landet. 

I SANDS’ faggruppe for M&A blir du en del av et team med kommersielt fokuserte advokater som har betydelig erfaring fra ulike typer transaksjoner innenfor de fleste segmenter. Vi bistår industrielle og finansielle aktører gjennom hele transaksjonsprosessen, fra strategi og planlegging via due diligence og forhandlinger, til gjennomføring og integrasjon. M&A innebærer ofte behov for spisskompetanse fra flere av våre fagområder. Du vil derfor få mulighet til å arbeide i tverrfaglige team med spesialister på sine fagområder og som har særlig relevant bransjeerfaring.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg med tre til syv års arbeidserfaring. Du har sterke faglige kvalifikasjoner og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk. Vi ser etter deg som evner å jobbe selvstendig, men også er en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for jussens kommersielle sider og næringslivets forretningsmessige problemstillinger.

Som person er du nøyaktig, strukturert og engasjert, og du vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du bidrar til et positivt arbeidsmiljø rundt deg.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du en del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et ledende faglig kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives. 

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Søknad og prosess

Søknadsfrist: Snarest.

Tiltredelse og betingelser etter nærmere avtale.

Send inn din søknad her. 

Vil du vite mer?

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner og faggruppeleder Terje Gulbrandsen | tg@sands.no | +47 48 01 65 88

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Anna Tjomsås | atj@sands.no | +47 22 81 45 78

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.