Advokat | Oslo | Shipping & Offshore

Er du advokat med erfaring og kompetanse innen shipping og offshore? Da er det deg vi ser etter. Vi er et av landets største forretningsadvokatfirmaer som tilbyr spesialisert rådgivning innen shipping og offshore, samt andre forretningsjuridiske områder. Vi søker nå etter en erfaren advokat med et ønske om videreutvikling i faget og samtidig ønsker å være med på vår videre vekst.

I SANDS’ shipping- og offshoreavdeling blir du en del av et internasjonalt anerkjent team som brenner for den maritime næringen. Du vil jobbe sammen med kommersielt orienterte advokater som har lang industrierfaring og bakgrunn som rådgivere for tunge aktører innen shipping, sjøforsikring og offshore. Vi dekker hele verdi- og kontraktskjeden, på både leverandør-, innkjøps- og forsikringssiden. Kjerneteamet består av norske, engelske og tyske advokater som arbeider i team med et bredt spekter av juridiske spørsmål fra blant annet prosjektutvikling, byggekontrakter, transaksjonsbistand, finansiering til forsikring, tvister, compliance og mer.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap, og sterke faglige kvalifikasjoner. Vi søker kandidater med minimum fem års relevant arbeidserfaring og en etablert fagprofil med særlig interesse og motivasjon for å videreutvikle deg i det maritime faget. Kandidater med kortere erfaring kan vurderes. 

Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er samtidig en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for næringslivets forretningsmessige problemstillinger og ønsker å videreutvikle deg innen jussens kommersielle sider. Som person er du initiativrik og engasjert, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et fremoverlent firma med en uttalt utfordrer-mentalitet. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av løsningsorienterte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.  

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling, tillit og ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives og at vi jobber sammen som et lag.  

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Søknad og prosess

Søknadsfrist: søknader vurderes fortløpende.

Søk her.

Tiltredelse og betingelser etter nærmere avtale.

Vil du vite mer?

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte partner Simone Häderle Ingeberg | shi@sands.no | +47 95 29 22 85

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR manager Anna Tjomsås | atj@sands.no | +47 22 81 45 78

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.