Guy  Leonard

Guy Leonard

Partner

Leonard er engelsk solicitor og partner ved SANDS kontor i Oslo. Han er tilknyttet firmaets avdeling for Energi, Offshore og Maritim Sektor.

Leonard har bred erfaring med komplekse internasjonale offshore- og shippingprosjekter. Han rådgir regelmessig ved prosjektutvikling, strukturering og tilbud, offshoreinstallasjoner, EPCIC og konstruksjon, ombygging og chartering av en rekke ulike skip og offshore installasjoner. Han representerer store entreprenører, prosjektutviklere, leverandører og forsikringsselskaper og håndterer en rekke ulike prosjekter og transaksjoner, inkludert S&P og M&A. Han har spesielt erfaring innenfor LNG Floating Storage and Regasification (FSRU) etter å ha vært involvert i mange prosjekter i Sør-Amerika og Nord-Afrika og med hydro- og vindparkinstallasjoner. Leonard har også erfaring fra leverandørindustrien innen olje, gass- og fornybar energi, hvor han representerer både entreprenører, leverandører og engineeringselskaper.

Leonard har over 12 års erfaring fra Ince & Co i London og Wikborg Rein i London og Oslo. I tillegg har han erfaring fra andre selskaper (inkl. Nordisk Skipsrederforening) i London, Madrid og Buenos Aires. Leonard arbeidet i 2014 som in-house counsel i Höegh LNG.

Kontaktinformasjon


T: +47 22 81 45 41
M: +47 977 35 003
Last ned: V-card
Last ned: CV

Sekretær: Caroline Langtangen
Epost: cla@sands.no

Spesialisering:
Energi, shipping & offshore
Utdanning:
2000-2002 Legal Practice Course / Post-Graduate Diploma of law, BPP Law School, London
1995-2000 Spanish B.A., University of Exeter, Exeter