Forum Vestfold | Kvinner i ledelsen!

Sitter du i et styre eller er du nysgjerrig på hva det innebærer? Ønsker du å lære mer og samtidig bygge et nettverk?

Det er nå vedtatt et krav om kjønnsbalanse i styrene i norske store og mellomstore selskaper. Noen selskaper vil måtte oppfylle kravet til kjønnsbalanse allerede i 2024. I 2028 vil mange mellomstore selskaper i Vestfold og Telemark være omfattet av kravet. Det antas at det i løpet av kommende år, vil bli kamp om egnede og kompetente kvinner til å sitte i styrene.

SANDS og Handelsbanken ønsker å være en bidragsyter til å få flere kompetente og egnede kvinner inn i styrene til selskapene i Vestfold og Telemark og inviterer derfor til den første samling i en serie av samlinger det kommende året. Målgruppen for samlingene er derfor erfarne kvinner og kvinner som syns det kunne vært interessant med styrearbeid. Samlingen vil også være en arena for deg som er på utkikk etter egnede og kompetente kvinner til styret. 

Til vår første samling er vi glade for å få Nora Johanne Sørsdahl, daglig leder i REEN AS til å snakke om sine erfaringer som kvinne i ledelsen. Vi får også et innlegg fra Madeleine Bjørnestad Røed (Stack By Me) samt Lilly Skow Røed (Grandkvartalet) og får høre deres tanker om hvordan vi skal få flere kvinner inn i styrene og i ledende posisjoner.

Handelsbanken vil holde et faglig innlegg v/Hilde Nordbø, direktør for bærekraft. Hun vil snakke om bærekraft og hvordan det skal integreres som en del av forretningsmodellen samt sammenhengen mellom mangfold i styresammensetning og arbeidet med bærekraft.

Advokater i SANDS vil også holde et faglig innlegg om det nye lovforslaget om kjønnsbalanse i styrene.

Tidspunkt, sted og påmelding

Samlingen vil finne sted torsdag 8. februar, kl. 17.00 - 19.30 på Quality Hotel Grand Larvik. Det blir lett servering og mingling etter det faglige programmet.

Meld deg på ved å trykke på denne linken, innen 4. februar. Det er ingen deltakeravgift.

Vel møtt!