Kaja Skille Hestnes

Senioradvokat

Telefon
E-post
Last ned
Last ned
Prosjektass.

Kaja Skille Hestnes er tilknyttet faggruppen immaterialrett, og arbeider primært med tvisteløsning og rådgivning innenfor immaterialrettslige spørsmål.

Kaja har videre bred erfaring innenfor prosess og prosedyre, herunder gjennom flere år som dommerfullmektig i Oslo tingrett og Vestfold tingrett. Hun bistår jevnlig i saker for domstolene, og er en del av SANDS prosedyreteam.

Kaja har master i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo, med spesialisering i immaterialrett. Hun skrev sin masteroppgave som vitenskapelig assistent ved Institutt for privatrett, tilknyttet forskergruppen for Marked, innovasjon og konkurranse. Hun er også sensor og veileder for masteroppgaver innenfor immaterialrett ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Bergen. I tillegg har hun vært sensor for diverse juridiske emner på Høgskolen i Innlandet, og i immaterialrett valgfag ved Universitetet i Oslo og Universitetet i Agder.

Kaja er også del av SANDS’ granskingsteam, og bistår ved compliance og risk management rådgivning. Hun bistår også klienter med personvernrettslige spørsmål.

2024–

SANDS Advokatfirma DA

Senioradvokat
2022–2023

Oslo tingrett

Dommerfullmektig
2021

Vestfold tingrett

Dommerfullmektig
2018–2021

SANDS Advokatfirma DA

Advokat | Advokatfullmektig
2017–2018

Universitetet i Oslo, Institutt for privatrett

Vitenskapelig assistent
2015–2017

Finansdepartementet

Førstekonsulent
2014–2016

Oslo fengsel

Ekstrabetjent
2017

Universitetet i Oslo

Master i Rettsvitenskap
2011–2013

Universitetet i Oslo

Kriminologi