Granskingspodden

Granskingspodden gir lytterne en grundigere forståelse av granskingens rolle og betydning i samfunnet. Bli med når Nicolai Skridshol og Tor Erik Heggøy, to erfarne eksperter på gransking fra SANDS Advokatfirma, setter seg ned for å prate om ulike temaer innenfor dette spennende fagfeltet. Med faglig ekspertise og engasjement utforsker de kompleksiteten og dybden i fagfeltet, og deler innsikt, tips og historier fra sine egne erfaringer.

09.04.2024

#2 Hva er faktum?

I denne episoden ser vi nærmere på betydningen av forsvarlig faktainnhenting i granskingssaker. Du møter Nicolai Skridshol og Tor Erik Heggøy, to svært erfarne granskere med lidenskap for å avdekke sannheten. Bli med og hør deres tilnærminger til granskingsarbeidet og viktigheten av å sette fakta først.  Linker:  Les mer om SANDS arbeid innen gransking: Granskning | SANDS Advokatfirma | Spesialister Følg oss på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sands-advokatfirma-da Følg oss på Instagram: SANDS (@sands_advokatfirma) • Instagram-bilder og -videoer Vil du lære mer om oss? Om oss (sands.no)

21.03.2024

#1 Hva er gransking?

Vi lader opp til påsken med å lansere Granskingspodden! Granskingspodden gir deg en grundigere forståelse av granskingens rolle og betydning i samfunnet. Bli med når Nicolai Skridshol og Tor Erik Heggøy, to erfarne eksperter på gransking fra SANDS Advokatfirma, setter seg ned for å prate om ulike temaer innen granskning. Granskninger har skapt overskrifter i media gjennom mange år, og forbindes ofte med kriser. Med deres faglige ekspertise og engasjement utforsker Nicolai og Tor Erik kompleksiteten og dybden av granskningens verden, og deler innsikt, tips og historier fra sine egne erfaringer.  God lytting!