Til deg som er student

Å velge arbeidsgiver er et viktig valg for din fremtidige karriere. Mulighetene er mange, og det er ikke lett å vite hva som er det rette valget for deg. Vi råder deg til å sondere terrenget godt allerede mens du er student.

Søk på stilling som trainee via vår rekrutteringsportal

Har du hørt om SANDS og er nysgjerrig på hva vi kan tilby har du muligheten til å bli nærmere kjent med oss ved å delta på spennende lynkurs, seminarer og bedriftspresentasjoner gjennom hele året. Vårt mål er å gi deg ekstra faglig støtte i løpet av studietiden. I tillegg ønsker vi å gi deg et ærlig og nyansert innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss, og hvilke utfordringer og problemstillinger du vil bli eksponert for i fremtiden.

SANDS' traineeprogram

Har du en advokatspire i magen? Som trainee i SANDS vil du få et realistisk innblikk i hverdagen som forretningsadvokat – og minst like viktig, du vil bli kjent med oss i SANDS, våre verdier og hva vi står for!

SANDS' Prosedyredager

Ønsker du å få et unikt innblikk i hvordan fremtiden kan se ut for deg som ønsker å jobbe som forretningsadvokat?

SANDS’ Prosedyredager er et faglig og sosialt arrangement over to dager hvor traineer som har vært, er, eller skal være en del av SANDS’ traineeprogram, deltar.

SANDS' lynkurs

Vi vet hvordan det er å være student, og at du kan være usikker på hvordan du skal tenke og skrive jus. Derfor har vi etablert en serie lynkurs for å hjelpe deg på vei med studiene.

Lynkursene gir deg en relevant innføring og oversikt over de mest sentrale temaene i emner fra studiet ditt.

Podkast

I “Forberedt – Jusprat med SANDS” møter du programlederne Gita Simonsen og Carl Victor Waldenstrøm, som sammen med partnere og advokater fra SANDS gir lytterne en bedre forståelse for jussen. Podkasten gir deg som er jusstudent det lille ekstra for å stille godt forberedt til eksamen og vi gir også gode råd til en enklere studiehverdag.