SANDS Forum | Kvinner i ledelse del II

Den 29. februar avholdes det andre nettverksforumet om kvinner i ledelse. I løpet av 2024 vil det blir avholdt fire slike nettverksforum. Tema for samlingen vil være hvordan komme i posisjon til styreverv.

Takk til deg som deltok på første samling i SANDS' nettverksforum Kvinner i ledelse. Du må gjerne ta et tilbakeblikk på presentasjonen til Caterina Håland Gaeta og Kristin Solevåg om styrets plikter og ansvar.
 
Vi gleder oss til å se deg på neste samling som er torsdag 29. februar. Tema for samlingen vil være kvinner i lederroller og hvordan komme i posisjon til styreverv.

Alisdar Munro fra executive search selskapet BackerSkeie vil holde et innlegg med tittelen: Veien til toppen - finnes det en «oppskrift» eller en rute frem til CEO-rollen og hva ser man etter i fremtidens styreleder?
Innlegget vil fokusere på kvinner og deres «reise» til en CEO-rolle og dernest hva vi tror vil være viktig i styrelederrollen i tiden som kommer.

Etter innlegget blir det paneldebatt med kvinnelige styremedlemmer som vil dele av egne erfaringer.

Tidspunkt og påmelding

Samlingen vil finne sted i SANDS sine lokaler i Cort Adelers gate 33, Oslo, torsdag 29. februar kl. 17.00 - 19.00. Det vil bli lett servering og hyggelig mingling etter det faglige påfyllet.

Meld deg på ved å trykke på denne linken. Det er ingen deltakeravgift. 


Vel møtt!
Beste hilsen Caterina, Kristin og Katrine.