SANDS forum | Kvinner i ledelse

Regjeringen har kommet til historisk enighet om krav til kjønnsbalanse i norske styrer. Reglene blir gradvis innført allerede fra neste år. Sitter du i et styre eller i en ledende stilling, eller er du nysgjerrig på hva det innebærer og ønsker å lære mer og samtidig bygge et nettverk?

SANDS Advokatfirma inviterer til den første samlingen i «Kvinner i Ledelse»-serien, som består av fire arrangementer det kommende året. Den første samlingen vil finne sted den 15. november og utgjør startskuddet for en rekke spennende nettverkssamlinger i tiden fremover.

Arrangementet er spesielt rettet mot kvinner som har, eller ønsker å tiltre en ledende stilling eller styreverv eller som vil lære mer og/eller være en del av et nettverk. Alle som ønsker å delta er selvfølgelig velkommen.

For vår første samling er vi glade for å få Veronika Barrabés, som blant annet er daglig leder i Novartis Norge AS, til å snakke om sin erfaring i rollene som daglig leder, nestleder og styremedlem i forskjellige selskaper. Innlegget er både interessant for kvinner som har stått i en lederstilling lenge eller som vil utfordre seg i fremtiden.

Advokater i SANDS, Caterina Håland Gaeta og Kristin Solevåg, vil holde et innlegg om aksjelovens regler og godt styrearbeid.  

Tidspunkt og påmelding

Samlingen vil finne sted i SANDS sine lokaler i Cort Adelers gate 33, Oslo, onsdag 15. november kl. 17.00 - 19.00. Det blir lett servering og mingling etter det faglige programmet.

Meld deg på første samling ved å trykke på denne linken. Det er ingen deltakeravgift. 

Vel møtt!