Bergen

Vårt kontor i Bergen er et av regionens største og eldste advokatkontorer og ble etablert allerede i 1948. Vi ble en del av SANDS i 2009. Vi holder til i hjertet av byen og kjenner næringslivet svært godt og vet hva som rører seg. Vi er overbevist om at våre klienter i Bergen drar nytte av at våre advokater både har lokal tilknytning og et landsdekkende firma i ryggen. Vi bistår klienter både nasjonalt og internasjonalt.

Vi yter bistand innenfor et bredt spekter av forretningsjuridiske områder, med hovedfokus på klienter innenfor næringsliv og offentlig sektor. Vi tilbyr spisskompetanse innen alle forretningsjuridiske fagområder og er også kommuneadvokat for en rekke kommuner i fylket.

Som et landsdekkende advokatfirma med kontorer i Oslo, Tromsø, Trondheim, Tønsberg, Ålesund og Bergen, kan vi tilby spisskompetanse og kapasitet fra hele vårt team av advokater. Den enkelte advokats faglige kompetanse benyttes uavhengig av hvilket kontor vedkommende er tilknyttet. På den måten kan vi bistå våre oppdragsgivere over hele landet, samtidig som vi har den regionforankrede nærheten til disse. Både kompetanse- og kostnadsmessig er dette en fordel for våre oppdragsgivere.

Besøks - og postadresse:
Nygårdsgaten 95
5008 Bergen

+47 55 30 10 00

post@sands.no